Beauty news - Gama Eucerin Volume Filler

Dragilor,

Despre imbatranire numai de bine, sa traiasca, sa fie sanatoasa si sa nu mai auzim de ea in veci. Amin!
Dar merge asa? No, no, no caci doamna vine pe nepusa- masa si fara sa iti dai seama prea curand. Cand deja s-a instalat este ceva mai greu sa scapi de ea.
Eu acum sunt pornita rau impotriva ei caci la o diagnosticare rapida de ten am aflat ca liniile fine de expresie isi cam pierd elasticitatea si devin riduri ( de expresie, inca! ) ... RIDURI!

Bun, adevarat ca fiecare imbatraneste intr-un ritm propriu, dar trebuie sa avem grija si la toti factorii care ne "saboteaza", sa nu trisam la ingrijire si mai ales sa ne folosim de toti aliatii pe care ni-i serveste pe tava stiinta si inovatia din cosmetice. Pierderea de volum la nivelul tenului inseamna piele lasata, contur neuniform ce nu se poate corecta 100% din machiaj!

Primul contact cu un produs Eucerin din aceasta gama a fost saptamana trecuta cand am machiat-o pe Ani si a insistat sa foloseasca cremele proprii. Am aplicat crema de ochi Volume Filler si a fost o incantare, a intrat aproape instantaneu in piele lasand-o moale, fina si mult mai ferma. Wow! Vreau si eu.

Ce are atat de special aceasta gama? Trei ingrediente active, care lupta impotriva pierderii volumului : Magnolulul (extract de magnolie), Oligopeptidele (extract de anason) - ambele luptand impotriva pierderii de volum, si Acid hialuronic - care are rolul de a stimula hidratarea.



Magnololul este un extract din scoarta de magnolie ce stimuleaza multiplicarea celulelor, care genereaza de pana la trei ori mai mult volum pielii.
Oligopeptidele sunt extrase din semintele de anason si au rolul de a stimula productia de colagen.
Acidul Hialuronic deja nu mai este un secret! Hidrateaza intens pielea si ajuta la mentinerea hidratarii.

Pielea este formata din trei straturi, iar cele trei ingrediente active din gama Eucerin Volume-Filler actioneaza fiecare pe cate un strat al pielii... in ordinea numerelor de pe tricou!

Gama Eucerin Volume Filler cuprinde 3 produse:


Crema pentru ochi : este special conceputa pentru aceasta zona mai sensibila, este usor absorbita, reprezinta o baza minunata pentru machiaj si este testata dermatologic.
Crema de zi: ofera o ingrijire intensiva si protectie FPS15+UVA. Este creata pentru tenul uscat sau normal, este buna baza de machiaj si mai este noncomedogenica
Crema de noapte: ajuta la regenerarea celuleor pielii in timpul noptii si este potrivita pentru toate tipurile de ten.
Produsele Eucerin se gasesc in farmacii, iar daca ati folosit aceste produse va invit sa imi spuneti cum vi se par.

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

PS: Aceasta postare NU este un pamflet, va rog NU o tratati asa. Eu sunt pornita ca acum constientizez aparitia iminenta a ridurilor :(

Etichete: , , , ,