Quick hair tip - pudra vintage S4U

Daca ai parul rar, lipit de cap si cu tendinta de ingrasare inseamna ca suntem pe aceasi lungime de unda. Si eu la fel! Evident ca imi doresc un par des si cu mult volum, dar nu m-a inzestrat natura cu asta si apelez la produse cu dichis pentru volum.
Cel mai cunoscut truc este ca iti usuci parul de la ceafa spre calota, dar eu va recomand pentru un plus de volum si un produs de styling care sa nu incarce firul de par.
Am testat pudra mata pentru volum de la S4U.





S4U este gama destinata tinerilor apartinand Alfaparf si reprezinta un styling de strada inovativ pentru crearea de stiluri alternative diverse. S4U inspirat de noile tendinte ale modei de la Milano, capitala modei, pentru crearea de stiluri metropolitane moderne si de avangarda. Pentru reinventarea de stiluri alternative si mereu la moda. Produse dedicate tinerilor dinamici si cosmopoliti.
Sa revenim la pudra mata pentru volum!
Aceasta pudra invaluie parul intr-un film transparent extra mat, adauga volum parului si ii confera o noua textuta mai plina. Pudra nu are parfum si nu irita scalpul ( exceptant alergiile pe care tu le poti avea la ingrediente ) iar tu te poti bucura de fixarea medie. 



Daca o veti utiliza corect efectele vor fi wow, asadar sa va spun cum trebuie folosita!
Cel mai natural volum este pe calota, asa ca acela este locul indicat sa folositi pudra. Pe parul uscat puneti o cantitate foarte mica de pudra si distribuiti putin pe radacina, apoi stilizati sau uscati mai departe tot de la ceafa spre calota.
Atentie ca pudra nu trebuie distribuita pe tot firul de par ci numai la radacina si doi, trei centimetri pe fir pentru texturizare. Mie mi se pare foarte usor de folosit si mult mai putin messy decat cu fixativ. Sa nu mai adaugam ca de multe ori pentru volum stilistii tapeaza parul si apoi fixeaza fara sa se zgarceasca, iar tu a doua zi de chinui sa descurci parul. Asa este?
Eu aleg simplitatea S4U

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!


Etichete: , , , , ,