Top 3 uleiuri de par!

Mi-am vopsit parul asa ca este nomal sa trec la o ingrijire adecvata a lui. Folosesc sampoane cu protectie pentru culoare si am introdus in rutina mea uleiurile de par pentru o ingrijire mai atenta.
Inainte sa imi colorez parul fugeam ca Dracu` de Tamaie cand auzeam de uleiuri. Am scalpul gras si uneori chiar si firul de par se ingrasa extrem de repede, dar uleiurile de ultima generatie intra in firul de par, hranindu-l fara sa lase pelicula grasa.
Pentru cele mai bune rezultate puteti folosi uleiurile inainte de spalarea parului sau dupa aceea. Ioana ne explica exact ce sa facem in ambele situatii:
Cand il folosesti inainte de splare: punem o cantitate potrivita din uleiul preferat, il incalzim putin in palme apoi il masam pe par incapand de la varfuri pana pe lungimea firului fara a pune si pe radacina. Dupa ce il aplicam este indicat sa infasuram parul cu un prosop incalzit in prealabil ( cateva minute la cuptorul cu microunde) pentru ca sa deschidem cuticula firului de par si uleiul sa ajunga acolo unde trebuie. Lasam sa actioneze cat de mult putem ( se recomanda cateva ore bune pentru rezultate maxime ) apoi spalam cu samponul nostru obisnuit.

Daca alegi sa il pui dupa spalat atunci vei pune o cantitate mai mica de ulei incalzit bine in palme si maseaza in aceasi maniera pornind de la varfuri urcand pe firul de par pana spre radacina. Uleiul va ajuta la hidratarea parului, la aranjarea lui si nu in ultimul rand va ajuta ca parul sa se usuce mai repede.
Quick hair tip de la Ioana:
1.  Daca ai parul prea uscat sau degradat poti folosi tratamentele pe baza de ulei atat inainte de a-ti spala parul cat si dupa aceea.
2. Daca simti nevoia, poti aplica cateva picaturi de ulei si intre spalari pentru un plus de hidratare si stralucire.
3. Poti adauga cate o picatura de ulei si in masca sau crema leave-in pentru a le ajuta sa aiba efectele pe care le doresti

Asadar, sa ne intoarcem la topul meu.


Locul 3: Daily Oil Elixir de la Schwarzkopf este un tratament multifunctional, care ajuta la ingrijirea parului, aduce un aport de vitamine, uleiuri esentiale si lasa parul stralucitor.
Are un miros placut, contine ulei pur de argan si o pompita este suficienta pentru parul meu.



Locul 2: Healing Oil Treatment de la Macadamia
Acest tratament intra in firul de par fara sa lase pelicula grasa, insa nu imi pot tine parul nespalat mai mult de o zi, deci am impresia ca mi se ingrasa mai repede. Formula pe care o am eu este destul de consistenta, insa exista si varianta pentru parul meu fin Healing Oil Spray!
Are un miros foarte placut, consistenta uleioasa si este necesara o cantitate foarte mica pentru un par de lungime medie, ca al meu.


Locul 1: Wella SP Elixir Luxe Oil
Este un ulei profesional ce are un complex de trei uleiuri esentiale pentru frumusetea parului: uleiul de argan, ulei de migdale si ulei de jojoba. Imi lasa parul fin, hidratat, matasos si usor de coafat.
Un mare plus pentru acest ulei este si pompita, care faciliteaza dozarea. Mie imi ajunge o pompita si sunt sigura ca nu se va consuma anul asta.
Mirosul parca floral-fructat... oricum proaspat este perfect pentru o stare de bine si nici nu imi ingrasa parul mai repede. Il iubesc si ma bucur ca il am.

Voi ce folositi pentru ingrijirea parului?
Pana data viitoare,
kisses from Dana!

Etichete: , , , , ,