Mazella & Palmer: Impresii la cald despre cursul din Romania

Mazella &Palmer sunt de departe cele mai importante nume in domeniul educatiei si hairdressing. Suna pompos "hairdresser", dar este o titulatura data de multa munca, exercitiu, viziune si un curs semnatura Mazella&Palmer.




Piatra de temelie a sistemului de invatare, semnat ce cei trei, sta in combinarea tehnicilor de tunsoare pe cele trei forme clasice ( rotund, patrat su triunghi ) adaptate formei capului si a fetei, va permite cursantilor sa creeze un numar nelimitat de lookuri


Ieri a fost ultima zi a modulului "Foundation" sustinut de cei doi si am avut bucuria sa pot "lua pulsul la cald", chiar printre cursanti.

Eu am fost luni, in a doua zi de curs. Prima parte a zilei a fost teorie / demonstratie, iar dupa masa de pranz stilistii au trecut la treaba ghidati chiar de cei trei.
In partea de deminstratie, stilistii isi notau de zor informatii cat mai multe, faceau poze sau filmulete, trainerii se opreau de fiecare data pentru a da informatii si a explica de ce taie fiecare fir de par.



Partea de practica a fost cel mai mare castig al tuturor, pentru ca au avut parte de feed-back direct.


In aceasta incapere, stilistii erau asteptati de capetele de lucru pentru a-si insusi practic informatiile prezentate de traineri.















Pe langa informatiile tehnice, extrem de valoroase, cei trei au subliniat si importanta posturii stilistului. Postura este si ea foarte importanta, trebuie sa fie estetica, parctica ( sa nu iti dea dureri de spate) si naturala. Trebuie sa tinem cont de postura, indiferent de domeniul in care activam.


Desi eu nu sunt hair-stilist, recunoasc ca am ascultat cu placere ceea ce maestrii au avut de spus, mi-a placut modul foarte clar in care acestia au dat informatiile si mi se pare o de admirat ca se intalmpla lucruri minunate si in Romania. Specialistii nostri stiu ca pentru a avea calitate in infrumusetare este nevoie de scolarizare continua.
Daca tot am fost acolo, pai ce nu mi-ai facut si eu poze cu Jean-Baptiste Mazella si cu Dove Palmer?!?! 




Pe Dennis Taeldeman nu l-am prins, dar la anu` nu mai scapa.
Este minunat sa cunosc atatia profesionisti! Multumesc Alfaparf pentru asta!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!






Etichete: , ,