Extravagancia: colectia de toamna de la Givenchy

Noua colectie de machiaj Givenchy deja este pe rafturile magazinelor.



Prin aceasta colectie, Nicolas Degennes ofera tribut naturii si excentricitatilor sale.
Peleta must have a colectiei, este o paleta pentru ochi si buze ca tu sa obtii un look chic si indraznet.
Un cvartet de culori usor de utilizat si o textura extrem de comfortabila, care ofera un rezultat intens de la prima aplicare. Indrazneste sa te joci cu mixurile de culori si contraste.
Design-ul paletei Extravagancia este inspirat din creatiile lui Ricardo Tisci; capacul din piele naturala este decorat cu insertii aurii stilizate care evoca bogatia naturii. 




Blush Memoire de forme, o asociere dintre un polimer gel non-lipicios și textura inovatoare.
Avand o senzorialitate unica, textura acestui blush se transforma atunci cand intalneste pielea si adera la suprafata acesteia avand un efect de improspatare si de netezire. Blush-ul are o textura extrem de usoara si comfortabila, nu blocheaza porii, conține 70% apa iar culoarea isi pastreaza omogenitatea pe tot parcursul zilei.



Ombre Couture este delicat si cremos. Nuanta in editie limitata Or Insolite este metalica si stralucitoare si poate fi utilizata ca fard de ochi, top coat sau pe pomeți.



Pentru sezonul toamna-iarna 2014, mascara Noir Couture este imbogatita cu Violet Etonnant, o nuanta de violet intensificata de accente colorate.




Rujurile in editie limitata: Le Rouge no. 208 Rose Extravagant  ( Un roz deschis pentru un look surprinzator, luminos ) si Le Rouge no. 316 Pourpre Inouï ( O nuanta burgundy pentru un look mai intens )



Lacurile de unghii sunt in editie limitata: No. 20 Bronze Insense pentru accente subtile. Oja evocă metalul lichid și învăluie unghiile într-o nuanță magică și sofisticată.
No.21 Parure Scintillante, evoca sclipirile celei mai opulente podoabe. Paietele argintii si cele aurii discrete o tranforma intr-o bijuterie exclusivista.


Eu am fost curioasa, colectia arata fabulos si m-am oprit in Sephora ca sa o admir. Nuantele fardurilor din paleta sunt pigmentate, doua nuante mate si alte doua metalice cu mici particule gliterate. Iti ofera posibilitati nelimitate in combinatii surprinzatoare si mi se pare ideala de purtat in geanta pentru a-ti transforma machiajul de zi intr-unul de seara. 
In paleta ma asteptam ca langa farduri, sa fie un blush, dar este un ruj tocmai ca sa poti sa iti retusezi machiajul in timpul zilei.

Ce m-a surprins cu adevarat, este blushul Memoire de forme. Are o textura extrem de usoara ( destul de apoasa ca sa intelegeti cum este ) si se aplica foarte usor cu degetele. 

Voua v-a starnit curiozitatea aceasta colectie?

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana! 

Etichete: , , ,