Hai la MakeUp Fest 2014

Pentru ca multe dintre voi m-ati intrebat ce este Make-up Festul asta? Ce se intampla acolo, e cu bani, e fara bani! Revin cu cateva invormatii de ultima ora.




1. Ce este MakeUp Fest?
MakeUp Fest este cel mai important eveniment dedicat exclusiv machiajului. 
Evenimentul va beneficia de participarea unor make up artisti de renume national si international precum Umberto Borellini, Stefano Anselmo, Alexandru Abagiu, Mirela Vescan si multi altii.

In cadrum MakeUp Fest se desfasoara si concursul New Talent, unde makeup artistii incepatori sau experimentati se pot intrece pentru premii. Maine dimineata vor fi prezentate si lucrarile lor.

Cat costa?
Biletul de intare costa 5 Ron si aveti acces gratuit pentru prezentarile  la scena deschisa. Programul complet al prezentarilor si masterclassurilor este aici
Acum: masterclassurile se platesc si cele mai multe dintre ele nu mai au locuri vacante, totusi daca va doriti participarea la oricare dintre ele puteti suna la numerele de telefon din casuta aferenta masterclasului dorit.
Tot gratuit va fi si Atelierul de machiaj ( culmea asa mi-am numit si eu workshopurile business! ) unde poti beneficia de o schimbare de look gratuita.

Poate veni oricine sau numai makeup artisti?
Orice este invitat la eveniment atat pentru ofertele expoxantilor cat si pentru spectacolele la scena deschisa. Daca esti si pasionat de machiaj, clar nu ai nici o scuza daca lipsesti!

La Make Up Fest te asteapta in zona expozitionala Sephora, Paese, Malu Wilz, Inglot, Dr.Grandel si multi multi altii.

Nu rata evenimentul! Maine si poimaine la Palatul Copiilor!

Daca in continuare mai sunt nelamuriri, va rog sa le lasati in casuta de comentarii pentru a ramane raspunsul si pentru cei interesati de acelasi aspect. Veniti?

Pana data viitoare
Kisses from Dana!

Etichete: