Review crema de corp Kitoko

Kitoko este un brand exclusivist, care din iarna anului 2012 se gaseste si in Romania. Brandul este cunoscut si premiat in intreaga lume pentru produsele de par, care au in compozitie un amestec special de ulei de Argan si ulei de Karite. 
Folosind tehnologia avansata si ingredientele pure, Kitoko a largit portofoliul de produse cu prima lor crema de corp, pe care am bucuria sa v-o prezint astazi pe blog:





Recunosc, ca este prima data cand aud de acest brand si evident ca mi-a starnit curiozitatea. Numele Kitoko vine din limba lingala, limba vorbita in vestul Africii si inseamna "Frumos". Numele este ales foarte bine atat pentru rezonanta cat si pentru radacinile traditioanel ale ingredientele folosite. Ambii arbori de unde se extrag uleiurile pure sunt originari din Africa.
De mii de ani, vindecatorii africani au folosit calitatile nutritive si medicinale de neegalat ale Karite-ului pentru a trata parul si pielea. Acestia combinau uleiul de Karite, extras din nucile arborelui de Shea cu uleiul de Argan, extras din deja celebrul arbore de Argan din Africa de Nord. Si femeile africane, foloseau in retetele cosmetice aceste uleiuri, dar mai ales uleiul de Karite. El continua si astazi sa ramana principalul ingredient in ritualurile de infrumusetare. 

Sa revenim la crema de corp. Desi eu nu ma omor dupa cremele de corp, in general, aceasta imi place foarte mult si presimt ca va fi terminata si recumparata cat de curand. Este o crema de corp fina, intra in piele foarte usor. Lasa pielea moale, fina, hidratata si usor parfumata datorita uleiurilor de Argan si cel de Karite. Este un parfum delicat, care se pastreaza pe corp multe ore, dar "se lasa" ca un miros fin ,curat. Nu stiu cum altfel sa il descriu. Este proaspat!



Chiar si ambalajul denota prospetime prin puritatea albului si notele jucause de roz in logo-ul celor de la A.S.P. Crema vine in ambalaj clasic, fara pompita.
Textura este cremoasa, se intinde foarte bine pe piele fara sa lase dare albe sau pelicula grasa. Intra in piele foarte repede si te poti imbraca fara probleme dupa ce ai folosit crema de corp.

In concluzie, Kitoko este o crema de corp luxurianta, cu o textura foarte fina, imbogatita cu ulei de Karite si de Argan pentru a hrani si pentru a catifela pielea, lasand-o delicata si fina.

Voi stiati despre acest brand?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Etichete: , , , , ,