Beauty News - Gama Multiperformance de la Ivatherm

Iata ca a venit si sezonul rece 2014-2015, iar pielea noastra are nevoie de o noua strategie de ingrijire sau de "garderoba" de iarna.

In acest sezon Ivatherm, prima companie romaneasca de dermatocosmetice a creat gama Multiperformanta, special conceputa pentru ingrijirea pielii uscate in sezonul rece.



Iarna, din cauza temperaturilor scazute sau chiar a fluctuatiilor de temperatura la care suntem expusi, tendinta pielii este de a-si pierde din hidratare si o resimtim ca fiind uscata, iar hidratarea este extrem de importanta.

Produsele Ivatherm din gama Multiperformanta au in compozitie un complexul de ingrediente ce asigura ingrijirea completa a pielii uscate si sensibile prin urmatoarele actiuni simultane: 

1. Previne evaporarea apei din piele datorita hidroxiceramidelor si untului de Karité prin formarea unui strat lipidic care intareste stratul lipidic natural

2. Acidul hialuronic aduce aport de apa la nivelul pielii (penetreaza stratul cornos si creste continutul in apa al pielii)

3. Inductorii de hidratare ( Aquaphilline®) stimulează transportul apei la nivel celular obtinandu-se astfel o senzatie de confort si hidratare.

Gama de produse cuprinde o schema de ingrijire completa destinata pielii sensibile si uscate:

Lapte demachiant pentru fata si ochi - Inlatura machiajul si impuritatile de pe suprafata pielii. Elimina toxinele si imbunatateste respiratia cutanata. (Pret recomandat- 54.41 Lei )

Crema hidratanta pentru fata- Este un veritabil program hidratant si nutritiv pentru pielea sensibila, uscata. ( Pret recomandat- 79.18 lei )

Crema hidratanta pentru corp- Hidrateaza, hraneste si calmeaza durabil pielea sensibila. Limiteaza descuamarea accelerata a pielii. ( Pret recomandat- 59.43 lei )

Crema hidratanta pentru maini- Crema emolienta asigura hidratarea profunda, imediata și pe termen lung, redand supletea pielii uscate si agresate a mainilor. ( Pret recomandat- 33.48 lei )

Gama Multiperformanta contine produse testate dermatologic impotriva iritatiilor, fara parabeni.

Din octombrie, gama completă este disponibilă în farmaciile partenere și în magazinul online Ivatherm http://www.ivatherm-shop.ro/

Voua va plac produsele Ivatherm? Ce folositi cel mai des de la acest brand?

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

Etichete: , , , , , , ,