Belfiore.ro - cosmetice GamARde si machiaj Bio Phyt`s


De acum, consumatorii romani se pot bucura de produsele bio fito-dermato-cosmetice si de un make-up organic de cea mai buna calitate, create in Laboratoarele GamARde şi Phyt's din Franta.



Explicand conceptul de naturalitate la maximum, produsele de ingrijie GamARde se adapteaza perfect pielii sensibile, fiind reunite intr-o gama completa de ingrijire, fara urme de ingrediente chimice.

Produsele GamARde au la baza apa termala cu acelasi nume, cu efect calmant si anti-iritant, recunoscuta pentru proprietatile ei dermatologice inca din anul 1841 de catre Academia de Medicina din Franta. In plus, uleiul de argan din compozitie le asigură actiunea hidratanta, nutritiva, regeneranta si anti-imbatranire.

Produsele GamARde includ o varietate de solutii care asigura pielii o ingrijire delicata: produse bogate in acid hialuronic de origine vegetala si aloe vera, pentru o hidratare puternica, produse care hranesc intens pielea, ii redau stralucirea si contribuie la diminuarea ridurilor si produse concepute pentru tenul gras, cu imperfectiuni, ajutand la inchiderea porilor dilatati si dand un aspect curat si hidratat al tenului.

GamARde cuprinde tratamente pentru intinerirea pielii mature, cu efect de reducere atat a suprafetei totale a ridurilor cat si a numarului lor, subgama speciala White Effect, care combate cu succes imperfectiunile pigmentate ale pielii si subgama Effislim de slabire naturala. In plus, o serie de alte game special create pentru bebelusi si barbati stau sub semnul GamARde.







Machiajul organic este mai mult decat o tendinta de ingrijire a pielii - este garantia unui ten cu adevarat sanatos. Produsele Phyt’s Organic Make-up sunt produse certificate bio, care ofera o eficacitate remarcabila datorita ingredientelor de origine naturala : unturile, ceara si uleiurile vegetale, cu actiune puternic nutritiva, de protectie si hidratare, vitamina E vegetala, cu efect antioxidant si anti-imbatranire, extracte vegetale din plante si pigmenti minerali pentru o paleta de culori naturale.

Produsele pot fi testate la Showroom-ul de pe Strada Soseaua Chitilei, 178, etajul 3 (deasupra magazinului Mega Image Shop & Go) sau comandate online pe www.belfiore.ro.

Eu deja am testat fondul de ten Phyt`s si imi place foarte mult. Revin in cateva zile cu review.
Voi folositi cosmeticele bio? Ce branduri conoasteti si preferati?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Etichete: , , , , ,