Beauty News: Noutatile Ianuarie 2015 de la Oriflame

Pentru acest inceput de an, Oriflame ne aduce multa hidratare si produse calitative la preturi accesibile.

Stiu sigur ca dupa Sarbatori sau dupa vacanta, in general, avem nevoie de o cura intensiva de hidratare si reorganizarea rutinei de ingrijire. Oriflame propune pentru acest pas gama Optimals.




Pentru ca ingredintele din cremele aplicate pe ten sa ajunga exact acolo unde trebuie, pielea are nevoie de exfoliere, asa ca va prezint ordinea produselor din gama:

Exfoliant zilnic pentru fata Optimals Gentle Daily ( 12.99 lei ), un exfoliant delicat pentru fata 2-in-1, creat pentru pielea foarte uscata. Curata si exfoliaza pielea, lasand-o neteda si pregatita pentru hidratare. Are la baza tehnologia antioxidanta patentata Lingon 50:50™si un complex de ceramide, ce ajuta la prevenirea pierderii nivelului vital de hidratare.


Crema intens hidratanta de zi Optimals Intense Moisture ( 19.99 lei ) asigura hidratare pentru pielea foarte uscata. Gasim in compozitia ai aceasi tehnologie antioxidanta patentata Lingon 50:50™ in concentratie dubla si un complex de ceramide, ce ajuta la prevenirea pierderii nivelului vital de hidratare.

Crema intens hidratanta de noapte Optimals Intense Moisture ( 19.99 lei ) ajuta la restabilirea nivelului de hidratare a pielii in timpul somnului, cu complex puternic de hranire si hidratare prin tehnologia patentata Lingon 50:50™si complex de ceramide. 

Dimineata nu trebuie sa pierzi nici o secunda de somn, asa ca iti recomand sa nu iti incarci tenul cu prea multe produse ci folosesti putin fon de ten rezistent ( formula imbunatatita ), contur Khol pentru ochi si mascara negru intens. Astfel castigi cel putin 10 minute foarte importante de somn.


Fond de ten The ONE EverLasting ( 27.90 lei ) este imbunatatit cu formula de rezistenta de pana la 24 de ore. Fond de ten rezistent la transfer mentine o stare deplina de confort la nivelul pielii. Tehnologia FreshFix si complexul patentat SkinRenew, asigura un efect de durata si ajuta la revitalizarea pielii.

Creion dermatograf retractabil pentru ochi The ONE High Impact (  9.95 lei ) are pigmentii de culoare intensi, se aplica usor si dureaza pe parcursul intregii zile, fara sa se estompeze sau sa se intinda.Varful retractabil nu necesita ascutire.

Rimel Very Me Extendablack - Carbon Black ( 5.99 lei ) este reinterpretarea "si mai neagra" a lui Extendalash 3-în-1 gratie formulei cu pigment intens.

Buzele hraneste-le cu balsamul de buze The ONE Lip Spa Care ( 9.99 lei ) ultra-hidratant in doua straturi, cu FPS 8 ce imbraca buzele intr-o culoare delicata. Hidrateaza si asigura protectie datorita complex-ului de ingrijire AquaCare, uleiului de rapita si uleiului din seminte de macese.


Dupa o zi obositoare la birou, poate chiar pe tocuri, picioarele tale merita un rasfat cu crema de ingrijire pentru talpi cu efect de improspatare Feet Up (  16.99 lei ).  Untul hranitor de Shea ingrijeste intens, lasand pielea moale si neteda, in timp ce uleiul aromatic de eucalipt racoreste si improspateaza.

Pentru ca scriu lunar despre Oriflame si produsele noi din cataloage, astazi va propun si eu un rasfat! Castiga un set de cosmetice Oriflame format din:
- nouatatea acestui catalog:Creion dermatograf retractabil pentru ochi The ONE High Impact
- Mascara The One 5-in-1 Wonder Lash
- Crema de unghii si maini 
- cutiuta multifunctionala Tander Care cu aroma de trandafir



Ce trebuie sa faceti pentru a le castiga? Simplu:
1. like paginii DanaMakeup pe Facebook aici
2. like paginii Oriflame pe Facebook aici
3. Share acestei postari pe Facebook
4. Lasati-mi un comantariu cu numele vostru de pe Facebook si link-ul de share.

Concursul incepe in acest moment si de va incheia pe 25 Ian 2015.
Ca de obicei, concursul este adresat cititorilor mei din Romania sau celor care imi pot lasa o adresa de livrare de pe teritoriul Tarii. Premiul il voi trimite personal prin Posta Romana.


Later edit: Castigatoarea concursului este Alexandra Dorofte. Felicitari! Astept datele tale de livrare pe mail.


Mult succes tuturor si va astept intr-un numar cat mai mare.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Etichete: , , , ,