Beauty News : Gerovital Happiness


Natura a avut intotdeauna grija sa ne ofere cele mai bune ingrediente pentru a ne mentine sanatosi si frumosi. Tocmai de aceea, Farmec lanseaza o noua gama de produse cosmetice pentru fata si corp conceputa pe baza de extracte din fructe precum zmeura, afine si caise. Noua linie Gerovital Happiness se adresează persoanelor 16 +, dar este potrivita si pentru tenurile mature, pentru o ingrijire de baza. Produsele din gama Gerovital Happiness au formulari usoare, parfumuri hipoalergenice si nu contin parabeni, iar beneficiile si prospetimea fructelor se reflecta atat in formulele atent concepute, cat si in ambalajele vesele, pline de culoare.




Noutatea absoluta a gamei este reprezentata de cremele „Color Control” (CC), disponibile in trei nuanțe: deschis, mediu si inchis. Imbogatite cu pigmenti naturali si extracte de fructe potrivite fiecarui tip de piele, cremele CC din gama Gerovital Happiness estompeaza eficient imperfectiunile și urmele de oboseala, oferind tenului un aspect plin de stralucire.

Gerovital Happiness cuprinde 17 produse cosmetice pentru fata si corp, impartite in trei subgame, in functie de principiul activ continut (zmeura, afine si caise):


Gerovital Happiness cu extract de zmeura este potrivita pentru ingrijirea tenului normal datorita flavonoizilor, zaharurilor si vitaminei C continute de zmeură. Alaturi de acestea, produsele contin vitamina E, Aquaxyl, Lipomoist si ulei de masline, toate avand rolul de a hidrata in profunzime pielea si de a combate procesele de imbatranire cutanata. 


Gerovital Happiness cu extract de afine este ideala pentru intretinerea pielii cu tendinte de ingrasare, deoarece acidul salicilic, Sebarylul, Sepitonic M3 si extractul de afine contribuie la reglarea secretiei de sebum, oferind pielii un aspect matifiat. 


Gerovital Happiness cu extract de caise este indicata pentru ingrijirea pielii uscate. Actiunea hidratanta si remineralizanta a extractului de caise este potentata de uleiurile vegetale precum cel de avocado sau de masline, care lasa pielea catifelata si plina de stralucire. 

Ce pot spune despre aceasta gama? Numai de bine caci ambalajele viu colorate cu siguranta vor inviora frumos raftul meu din baie si sunt sigura ca voi intinde instinctiv mana dupa tuburile colorate. Eu voi testa produse din gama cu extraxt de zmeura si revin cu impresii imediat ce ma lamuresc.

Un alt punct forte al acestei game este pretul foarte prietenos. Cel mai scump produs este CC -ul, insa nici aceasta nu depaseste 20 Ron, iar faptul ca este destinat ingrijirii de la 16 ani vreau sa cred ca tinerele vor alege un brand romanesc, care nu dezamageste si investeste in calitate si ingrediente.

Produsele acestei game sunt disponibile atat online cat si in magazine.

Voua cum vi se pare aceasta gama?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Va astept sa comunicam si pe: 
FB:  https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt:  https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Tweeter: @DanaStancuMUA
Pinterest:  http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram:  http:. // Instagram .com / danamakeupro


Etichete: , , ,