Beauty News: Moroccanoil a lansat in Romania Body Line

Imi amintesc expozitia de la Romexpo din 2012 unde s-a lansat oficial brandul Moroccanoil in Romania. Tin minte cat am alergat dupa fetele, care imparteau celebrele mostre de ulei de par infuzat cu argan pur. Nu imi amintesc sa fi auzit de beneficiile uleiului de argan inainte de Moroccanoil. 
Produsele lor pentru par s-au bucurat de un succes nebun, asa ca Moroccanoil a continuat sa inoveze si sa extinda linia de produse pentru a include Moroccanoil Body, o colectie luxurianta produse infuzate cu ulei inspirate de marea, nisipul, briza si parfumul zonei mediteraneene.





Gama Body Care de la Moroccanoil s-a lansat in mod exclusivist in intreaga lume si poate fi gasit doar in cateva zone din US, in UK si in Romania ( centrele Donna si Miko Palace ). Eu am avut bucuria sa descopar noua gama in saloanele de infrumusetare Centro Donna si am testat fiecare produs al gamei, asa ca va impartasesc prima mea impresie alaturi de prezentarea oficiala a fiecarui produs.

1. Body Buff / Exfoliant pentru corp ( Pret recomandat de vanzare: 357 Lei ) este o formula inovativa de gel, care contine ulei de argan reparator, uleiuri esentiale si coaja de portocala uscata. Coaja de portocala este un exfoliant natural, care indeparteaza celulele moarte, astfel pielea ta experimenteaza un nou nivel de catifelare; pielea este tonifiata si porii sunt inchisi.  Un mixt unic de vitamine si uleiuri care furnizeaza hidratare si luminozitate. 

De departe acesta este produsul meu preferat din toata gama. Parfumul este revigorant de portocale, dar fara sa se indeparteze prea mult de mirosul specific al produselor Moroccanoil. Exfolierea se face atat pe pielea umeda cat si uscata. Prin miscari circulare de masaj pana patrunde produsul in piele, iar particulele exfoliante ce raman la suprafata pielii se vor indeparta cu un servetel. How cool is that?

2. Body Souffle/ Crema spuma de corp ( Pret recomandat de vanzare 377 Lei )

Un hybrid sub forma de spuma intre lapte de corp si unt de corp, Moroccanoil Body Souffle penetreaza instant  pielea conferind hidratare intensa, suplete, catifelare si elasticitate. Formula este imbogatita cu ulei de argan, unt de shea, si aloe vera care ajuta la stimulareasi regenerararea pielii  si la imbunatatirea barierei de protectie si functiilor pielii; aceasta arata mult mai sanatoasa si revitalizata.

Un alt produs pe care il ador. Textura sa usoara este mai aproape de iaurt ( asta sa va faceti o idee cat mai reala ) si intra repede in piele. Eu ador texturile usoare pentru cremele sau mai bine spus produsele destinate corpului, asa ca acest souffle nu avea cum sa treaca neobservat.

3. Body Butter / Unt pentru corp ( Pret recomandat de vanzare: 377 Lei )

Acest body butter este o crema de corp extrem de concentrata ce contine un amestec de proteine si vitamine: unturi de  argan, shea, cacao si mango ce confera hranire din abundenta si hidratare de lunga durata. Formula contine si un amestec de anti-oxidanti din rodie, masline si avocado si uleiuri   care se topesc pe pielea ta avand o textura mult imbunatatita, iar acizii grasi si vitamina E penetreaza pielea in profunzime pentru a repara rezervele de hidratare.  Infuzat cu aroma delicata cu care ne-a obisnuit Moroccanoil acest unt catifelat este perfect pentru orice tip de piele si se absoarbe instant, fara sa lase o textura grasa. 

4. Hand Cream / Crema de maini ( Pret recomandat de vanzare 218 Lei )

Invaluie mainile instant intr-un cadou de antioxidanti, ce se regasesc in uleiul de argan natural care penetreaza pielea.  Formula terapeutica este plina de extracte din  unt de cacoa, shea si avocado care livreaza hidratare intensa, confera pielii elasticitate si hraneste cuticulele si unghiile. 

Textura acestui produs este foarte usoara si intra foarte repede in piele. Mi-a placut si asta, ce sa mai zic?

5. Cleansing Bar / Sapun solid ( Pret recomandat de vanzare 73 Lei ).

Sapunul Moroccanoil Cleansing Bareste  profund reparator, datorita uleiului de  argan luxuriant  iar untul de shea ofera pielii o doza dubla de antioxidanÈ›i esenÈ›iali si hidratare vitala . Acest sapun delicat curata pielea fara sa o agreseze si poate  fi integrat intr -o rutina zilnica; idela pentru toate tipurile de piele .

6. Dry Body Oil / Ulei pentru pielea uscata ( Pret recomandat de vanzare 327 Lei)

Uleiul infuzeaza pielea datorita proprietatile antioxidantesi hranitoare ale uleiurilor de argan, masline si avocado; rezultate remarcabile si o piele cat mai catifelata. Formula foarte usoara se absoarbe instant in piele si o mentine hidratata, in timp ce acizii grasi esentiali ingrijesc zonele uscate si imbunatatesc textura si tonusul pielii. Parfumul clasic Moroccanoil rasfata simturile cu un miros delicat si fin.

Eu as folosi acest produs pe post de parfum. Ador mirosul de Moroccanoil si chiar intra instant in piele lasand-o fina si hidratata. Recipientul sun forma de spray il face usor de folosit.

7. Intense Hydrating Treatment / Tratament intens hidratant ( Pret recomandat de vanzare 269 Lei ) este un tratament inovator pentru ingrijirea pielii; infuzat cu ulei de argan bogat in antioxidanti si substante naturale benefice pentru pielea uscata sau pentru pielea afectata de schimbarile climatice. Aceasta formula gel este special conceputa sa se topeasca si sa se transforme intr-un ulei cald si luxuriant, care penetreza adanc in piele pentru o experienta extraordinara de vindecare. Elasticitatea pielii este refacuta si devine mai fina si catifelata

8. Pure Argan Oil / Ulei pur de argan ( Pret recomandat de vanzare 363 Lei )



Un adevarat elixir universal, acest ulei luxuriant si usor se aplica pe piele ca matasea, se absoarbe instant, revitalizeaza si repara pielea, parul si unghiile. Efectele terapeutice autentice ale acestui ulei trateaza si rasfata mintea si corpul pentru o senzatie de bine de durata.

Pretios si puternic, uleiul de argan Moroccanoil este un nutrient bogat in antioxidanti naturali, acizi grasi esentiali si Vitamina E care formeaza o sinergie care calmeaza, tonifica hidrateaza intens pielea terna. Bogat in proprietati anti-imbatranire si anti-inflamatoare, Uleiul Pur de Argan poate fi folosit ca un tratament de noapte pentru fata pentru un ten luminos si sanatos. 

Despre acest produs voi scrie un review detaliat, pentru ca il voi testa pe indelete, dar acum va aspun numai ca se poate folosi din cap pana in picioare, nu are parfum si nu este comedogenic. Atat pentru moment!

9. Shimmering Body Oil / Ulei stralucitor de corp ( Pret recomandat de vanzare 327 Lei )

Uleiul Stralucitor de Argan infuzeaza instant tenul cu un amestec hranitor de uleiuri de argan si de susan, ambele bogate in antioxidanti. Formula se absoarbe rapid in piele pentru un efect de revitalizare si hidratare. Reteta inedita care se combina perfect cu aroma clasica de Moroccanoil si minerale fine iluminatoare, face ca pielea sa fie radianta, parfumata discret sivizibil mai catifelata.

Eu as folosi pentru mirese acest ulei de corp. Ofera o luminozitate satinata sublima, fara sa fie gliterrata sau sa arate nenatural. Arata de parca asa te-ai trezit

Daca ati avut rabdare sa parcurgeti tot articolul ati observat deja ca preturile sunt chiar premium si sigur ca asta este motivul principal pentru care lansarea este atat de exclusivista. Produsele sunt exclusiv disponibile in saloanele partenere sau la Top Line.

Voua cum vi se pare aceasta gama?

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , , , , ,