Programeaza-te la sesiuni gratuite de machiaj!

Dragile mele, iubitoare de frumos sau curioase de machiaj va invit la un eveniment primavaratic tare dragut. O sa fie o nebunie organizata frumos.
Cafeneaua Senso Cinecafe gazduieste sambata, 28 martie, incepand cu ora 11:00, un eveniment inchinat doamnelor pasionate de frumusete, ingrijire si stil. Intr-o ambianta intima, placuta si foarte relaxanta, va invitam sa intrati in lumea rasfatului si sa va simtiti speciale, beneficiind de cele mai bune servicii de infrumusetare: manichiura, make-up, extensii de gene, unghii tehnice si nail art design.
SAMBATA, 28 martie 2015, INCEPAND CU ORA 11:00




Alaturi de cativa specialisti in beauty, veti avea ocazia sa descoperiti ultimele noutati din domeniul industriei de frumusete si sa participati la demonstratiile de tendinte pe care le-am pregatit pentru ca voi sa va simtiti speciale!
Cred ca este o ocazie buna sa ne cunoastem, sa vorbim despre machiaj sau chiar pentru indecise sa testeze acest serviciu pe care eu il ofer. Voi lucra cu produsele din kitul profesional: Numeric Proof, Make Up For Ever sau Inglot.
Voi oferi sedinte de make-up in stilul meu caracteristic. Adica nimic prea complicat ci numai un machiaj curat care sa iti puna in evidenta frumusetea naturala. Asta inseamna ca voi alege ceva ce ti se potriveste, vom experimenta culori, texturi si ne vom simti frumoasa exact asa cum meritam. Nu uita ca less is more, always! 
Pentru ca sa ma prindeti pregatita propun sa faceti programari pe mail la bydanamakeup@gmail.com si va astept cu drag.


Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro






Etichete: , , , ,