Pagini

miercuri, 1 aprilie 2015

Kaz Hiruma, Makeup Artist International Givenchy vine in Romania!

Cred ca a venit timpul sa va povestesc experientele mele cu astfel de sesiuni de machiaj si asa va veti convinge de ce le recomand cu drag si voi scrie despre ele pe blog ori de cate ori imi pica in mana informatia. 
Desigur ca asta este si considerentul dupa care ofer cu mare drag la randul meu sesiuni gratuite de machiaj in cadrul evenimentelor unde particip in calitate de Makeup Artist, dar maine despre asta :)
Astazi despre Givenchy!


Givenchy te invita sa traiesti o experienta unica: un machiaj profesionist realizat de Kaz Hiruma, Make up Artist International Givenchy.
Cunoscut pentru abilitatea de a spori frumusetea ochilor unei femei, sedintele de machiaj ale lui Kaz sunt foarte cautate de femeile de toate varstele.
Te asteptam in magazinele Sephora sa descoperi cele mai noi produse Givenchy și sa te rasfeti cu un machiaj realizat de un make-up artist Givenchy.
Kaz te va ajuta sa gasesti produsele de machiaj care ti se potrivesc si te va invata cum sa fii fermecatoare in fiecare zi. La achizitia unui produs Givenchy vei beneficia de un machiaj exclusivist oferit de Kaz Hiruma sau de make-up artistul Givenchy, Urania Iovanescu.
Sedintele de machiaj au loc in Sephora Mall Vitan in data de 7, 8 aprilie si in Sephora Baneasa Shopping City in data de 9, 10, 11 aprilie de la 11: 00 la 18:00. Programarile se fac la telefonic: 0730 587 402.
Pentru iubitoarele de frumos, dar si pentru fanele Givenchy cred cu tarie ca va fi o experienta unica. Fara doar si poate Makeup artistii Internationali sunt aur pentru noi, au alta viziune, au alta cultura si pentru fiecare dintre noi diversitatea este esentiala.

Eu, de exemplu, ma folosesc de fiecare ocazie care mi se iveste si sunt curioasa sa stiu cum ma vad alti artisti: cu unii impartasesc iubirea pentru naturalete, iar altii ma transforma total.

Prima mea experienta s-a intamplat prin 2009, tot in Sephora Mall Vitan si tot cu un Makeup Artist International Givenchy. Era lansarea Phenomen`Eyes Mascara.

Am ajuns in Mall Vitan sa ma uit pur si simplu, dar cand am vazut acolo ca machiaza cineva, am poposit langa kitul lui si nu am mai plecat. Eu si astazi cred ca a fost Nicolas Degennes, dar Urania m-a asigurat ca el nu a venit niciodata in Romania si ca este un alt Makeup Artist care seamana foarte mult cu el. Trebuie sa o cred, desi pana anul trecut in sufletul meu Nicolas a fost!

Oricum, era acolo pentru a ne invata cum se foloseste corect noul mascara cu perie rotunda. Prima periuta de acest fel din lume. Ca sa beneficiezi de o sedinta de machiaj gratuita, conditia a fost sa achizitionam noua mascara. Si astazi o am in kit ( evident una in termen de valabilitate ) si urmatoarea achizitie va fi noua formula a acesteia ( am scris aici )

Tin minte ca atunci abia ma apucasm mai serios de machiaj si imi voi aminti cu mare drag ca acea a fost prima mea lectia de machiaj. Am cedat cumnatei mele sedinta de machiaj si Makeup Artistul Givenchy mi-a explicat cum ar trebui sa ii fac machiajul de mireasa si mai ales in conformitate cu forma ochilor ei. Mi-a dat si un face-chart cu machiajul, produsele folosite si mi-a uat din inima un mare SUCCES! Pentru mine a fost momentul cand m-am decis ca este timpul sa fac un curs profesional.  

Sa nu ne abatem de la subiect. Urmatoarea experienta cu Givenchy a fost in 2011, cand deja imi deschiesem blogul asa ca aveti mai pe larg toata experienta aici.

In concluzie, daca iti plac produsele merita sa mergi si chiar sper sa imi povestiti experienta voastra sau experientele trecute.


Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA

Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

2 comentarii:

  1. Ce experiente minunate!


    ♡♡♡

    http://culore.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Asa este, au fost niste experiente minunate si nu le voi uita vreodata.

      Ștergere