Beauty News Bioderma. Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+

Este oficial VARA!
Imi era tare dor de acest anotimp, cu riscul de a ma plictisi repede de temperaturile foarte ridicate. Cum Vara protectia solara este obligatorie, mai toate brandurile si-au scos la inaintare artileria grea, produse cu SPF cat mai mare sau chiar cea mai recenta inovatie de anul acesta: crema colorata cu SPF 50, iar cea de la Bioderma suna cel mai interesant.




Din cauza efectului lucios al cremelor cu SPF, pana de curand era o provocare sa combini o protectie solara foarte inalta cu o textura ultra-fluida si cu un efect “dry touch” intr-o formula stabila. Bioderma a raspuns acestei provocari si a creat Photoderm Max Aquafluide SPF 50+, o realizare tehnologica unica, ce ofera protectie solara foarte inalta, o textura ultra-fluida, lejera ca apa, cu un efect “dry touch”.

Formula lui Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ este optimizata prin folosirea a 3 pudre cu efect matifiant. Odata aplicat, pielea este protejata, matifiata si catifelata, oferind dubla protectie impotriva razelor ultraviolete prin filtrele solare dermatologice si prin protectia biologica oferita de brevetul Bioprotectie Celulara®, care previne degradarea celulara si imbatranirea prematura a pielii.

Formula sa este fotostabila, rezistenta la apa, hipoalergenica, non comedogenica si reprezinta o excelenta baza de machiaj.

Photoderm Max Aquafluide SPF 50+ dry touch este disponibil în 3 variante: Incolor, Claire si Doree


Eu am nuanta Claire si abia astept sa o incerc. Cred ca varianta incolora este cel mai aproape de a fi considerata/ perceputa ca baza de machiaj, insa eu incerc si pe cea colorata sa vad cum se va comporta atat singura cat si sub fondul de ten.

Ca toate celelalte produse Bioderma, produsul nu contine parabeni si parfum, asigura o toleranta cutanata excelenta. 

Sper ca si voi folositi cremele cu SPF! Ce parere aveti de inovatia celor de la Bioderma?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , ,