Mascara Roller Lash de la Benefit - Review

De ceva timp nu am mai postat pe blog un review la mascara, desi v-am promis  ca pentru Roller Lash vin repede cu pareri.
Iata ca mai bine mai tarziu decat niciodata.



Am primit spre testare aceasta mascara in cutiuta Sephora si de cand o tot port, am primit numai complimente.
Eu am genele lungute si se intorc repede, insa de obicei imi place sa folosesc clestisorul de gene pentru un efect mai dramatic. Cu Roller Lash de la Benefit nu este nevoie, genele mele se intorc natural si chiar stric efectul daca aleg si clestisorul inainte.


Am auzit pe la multe fete ca atunci cand poarta aceasta mascara sunt intrebate daca au extensii de gene. Ei bine, confirm ca asta chiar sa intampla. Si eu am fost intrebata de cateva ori acest lucru, ceea ce ma face sa spun ca aceasta mascara este the best din ce am incercat eu pana acum. Niciodata nu mi-au iesit in evidenta atat de mult genele si in aceste conditii tind sa spun ca isi merita banii, fiecare leut peste bugetul stabilit. La mine, de exemplu este spre 50 Ron, dar mai dau pe alaturi pentru unele branduri :). Benefit tocmai ce a intrat pe lista de exceptii.


Cum reuseste Roller Lash sa faca genele atat de fabuloase? Ii este de mare ajutor pensula din plastic, arcuita ca sa se plieze perfect pe forma ochiului, cu perii mici si mari pentru efectul de intoarcere al genelor si de alungire.
Formula sa contine  B5 si Serin, ingrediente cunoscute pentru beneficiile lor asupra genelor si rolul de reparare a genelor slabite.
Desi nu este special formulat ca fiind waterproof, Roller Lash rezista foarte bine la apa, nu curge pe parcursul zilei si nu se "faramiteaza".

I love it!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , , ,