Quick makeup tip: Nuanta perfecta de fond de ten

Stiu ca la lumina artificiala din magazine iti este tare grau sa alegi corect si perfect nuanta fondului de ten. Marturie stau sutele de intrebari pe care le primesc de la voi, dar si vizualizarile zilnice ale articolelor cu sfaturi despre ton si subton sau acoperirea fondului de ten. 

observati ca nu exista diferenta intre ten si gat!



Iata ca The Body Shop a gasit o solutie de mijloc, foarte buna as spune eu: Shade adjusting drops


Se gaseste in doua formule pentru a deschide sau inchide nuanta fondului de ten. Cu fiecare picatura de produs vei modifica jumatate de nuanta a fondului de ten.
Shade adjusting drops in lightening are o concentratie de pigmenti albi si roz ce ajuta la deschidea nuantei, in timp ce neutralizeaza tenta de galben a nuantelor de fond de ten deschis-spre mediu
Shade adjusting drops in darkening are o concentratie de pigmenti negri si rosii ce ajuta la inchiderea nuantei, in timp ce pastreaza profunzimea naturala a nuantelor de fond de ten inchise.

Cum se foloseste corect acest produs? Simplu! Intai pui pe spatele palmei fondul de ten, apoi adaugi o picatura de Shade adjusting drops si amesteci. Daca este cazul mai ajusteaza cu inca o picatura, iar cand ai obtinut nuanta perfecta de fond de ten, aplica ca de obicei. Nu e complicat, nu?

Voi ce parere aveti? Merita sa le acordam o sansa sau ne cumparam un alt fond de ten?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , ,