Yves Rocher aduce toamna in cosmetica vegetala

Yves Rocher este brandul mondial de cosmetica vegetala, iar ingredientele din produse si aromele parfumurilor sunt inspirate de natura. Yves Rocher are grija constant de natura prin plantarea unor noi copaci. Respect!

Nu mai este urma de indoiala ca eu sunt mare fan alacestui brand si ma bucur de fiecare data cand aflu noutatile sau cand primesc comenzile. In aceasta toamna, Yves Rocher aduce o inovatie pentru ingrijirea tenului, un ser exceptional pentru par, creioane de ochi in culorile naturii, dar si un nou parfum cu aroma seducatoare si misterioasa, ce creeaza dependenta, SO ELIXIR Bois Sensuel.



Ca de obicei, parfumul este cel care imi starneste cel mai tare curiozitatea si abia astept sa ajung intr-un magazin sa il miros. Ma astept sa fie delicat, usor vanilat si elegant.


Acest nou parfum are in compozitie esenta de Pachouli ( prezenta in toate variantele lui So Elixir ), esenta de vanilie si Lotus, deci sigur nu ma va dezamagi. Celelalte doua variante au o rezistenta foarte buna si cred ca si acesta va fi la fel. Sper ca voi plasa o noua comanda Yves Rocher pentru acest parfum.... simt ca va fi un nou preferat!

Machiajul este modul meu de a trai, iar in trusa unui makeup artist creioanele de ochi sunt indispensabile. De mult vreau sa fac un film depre creioanele de ochi si in cate moduri se pot folosi ele. Cel mai des le folosesc ca baza pentru un machiaj smoky eyes sau singure cand sunt in criza de timp.

Yves Rocher aduce o colectie intreaga de creioane pentru ochi inspiate din culorile naturii si imbogatite cu ceara de Carnauba pentru un efect ultra-intens.

O noutate absoluta este top-coat-ul pentru pleoape. Asta chiar este ceva wow si super util. Deja am in minte cateva moduri de a folosi acest produs:


Puteti alege dintre cele trei nuante: transparent, auriu si argintiu. Eu le vreau pe toate!

Sa nu uitam si de ingrijire. Tenul si parul nostru tind sa sufere cel mai mult in sezonul rece, asa ca un ser pentru par este binevenit.
Un ser protector, intr-o formula exceptionala,  ce ofera parului rezistenta, stralucire, aspect fin si matasos.
sursa foto sudessa.com 

Mastile pentru ten sunt un must-have intr-un ritual de ingrijire. Masca antirid de la Yves Rocher are la baza noua tehnologie ce fuzioneaza direct cu pielea, avand in componenta peste 97% ingrediente de origine naturala, pentru o eficacitate antirid globala, imediata si vizibila.

Cum vi se par noutatile Yves Rocher? Ce ati pus pe wish-list?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , , ,