Cadouri de Craciun de la Make Up For Ever

Make Up For Ever a fost primul brand pro din kitul meu de makeup artsit, iar asta va ramane intiparit in inima mea indiferent de noile branduri pe care le voi indragi.
De cativa ani, Make Up For Ever se poate gasi in magazinele Sephora si in fiecare an ne pregatesc kituri speciale, ideale pentru cadouri.

Voi incepe cu o paleta de farduri, in editie limitata: ARTIST EYE STUDIO


Make Up For Ever a creat un mini makeup kit sub forma unei cutiute roz, gliterrata. Cutiuta contine 9 farduri Artist Shdow, o mini-mascara Smoky Extravagant si creionul Aqua Eyes Black ( travel size ) .
Pliantul care insoteste kitul iti permite sa recreezi lookurile propuse de profesionistii Make Up For Ever pentru un machiaj complet al ochilor.


 SMOKY EXTRAVAGANT KIT iti ofera trei produse cult pentru a obtine un look misterios, smoky: o mascara Smoky Extravagant, un creion Aqua Eyes Black ( travel size ) si demachiantul  Sens`Eyes ( travel size ) pentru o demachiere eficienta.


CULT MAKE UP SET este ideal daca vrei sa incerci produsele Make Up For Ever. Intr-un portfard portocalui cu glitter veti gasi 6 produse cult ale brandului pentru un machiaj simplu de zi.
Veti gasi mini Smoothing primer ( review ) and a HD powder ( travel size  ), un tus Aqua Liner, un creion mini Aqua Eyes, o mini mascara Smoky Extravagant, creion de buze Aqua Lip 08C.


Pentru un look festiv, toate variantele de machiaj din kiturile de mai sus pot fi completate cu o pereche de gene false. Ai de ales din 30 de variante. Stiu ca nu este usor, dar eu am ales C805. Mi se par geniale.

Voi de kit v-ati alege? Eu clar merg pe ARTIST EYE STUDIO!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , , , ,