Sneak Peek: Cadouri cosmice la Sephora

Anul acesta cadourile si seturile in editie limitata de la Sephora sunt stralucitoare, surprinzatoare si disponibile in magazine incepand cu 15 Noiembrie 2015.




Craciunul 2015 va fi cosmic la Sephora fie ca alegeti linia de ingrijire sau pe cea de machiaj. Incepem cu cateva produse esentiale pentru Sarbatori:

Glitter Collection

Glitter pot – Silver & Gold
Stropul de glamour pentru un look de petrecere: aceste paiete , fine si multifunctionale, care se aplica prin tapotare cu varful degetului, pe partea bombata a pometilor si sub arcada sprancenei, sau se intind cu o pensula mare pe zona decolteului si pe umeri.

Ultra Shine Lip Gel este primul gloss Sephora care creeaza un efect de iluzie optica de buze „bombate”, lasandu-va buzele stralucitoare si intens colorate. Le puteti gasi in 3 noi nuante irezistibile: Fuchsia Mermaid, Pretty Princess si Good Fairy

Nail Designer Silver Fever este un top coat cu alura de bijuterie, argintiu, cu paiete. Se aplica direct pe unghii sau peste lacul de unghii pentru a-l personaliza.

Nail Designer It’s Friday Night
Pentru a imprastia febra serilor de vineri, aplicati acest lac de unghii care combina, intr-un mod minunat, baza neagra si stralucirea foilor aurii!



Brilliant Makeup Palette

Sub capacul asemănător unei bijuterii al acestei truse care pare un OZN cu un design rafinat si fascinant, se ascund 130 de nuante pentru farduri de pleoape, gloss-uri, eyeliner-uri crema si blush-uri, pentru a indrazni noi look-uri in fiecare zi… si in fiecare seara. 130 de culori si 2 brosuri de instructiuni pentru a crea look-uri infinite, de la cele mai discrete la cele mai indraznete. Noi am visat la aceasta, Sephora a creat-o.

Un set foarte iscusit care reuneste toate instrumentele indispensabile de machiaj: pensule pentru pudre, blush-uri si farduri de pleoape langa o poseta adorabila.
Va doriti un machiaj smoky? O linie perfect trasata cu eyeliner-ul si un look retro? Sau vreti sa va structurați conturul sprancenelor? Este suficient sa scoateti acest set de 3 pensule cu doua capete pentru a beneficia de toate instrumentele necesare. Pentru cele nu prea experimentate, setul include brosura cu instructiuni.
Pe una dintre fetele acestui produs aveti un burete cu linii curbe, conceput pentru aplicarea fondului de ten si in zonele cele mai dificile. Pe cealalta fata, un instrument, din burete si el, care sculpteaza volumul. Rezultatul final: un ten modelat dupa dorinta fiecarei femei.

Delicata si compacta, aceasta pensula kabuki cu un maxi format permite aplicarea pudrei in modul cel mai profesionist posibil pe fata, pe gat sau pe zona decolteului.  

Fiindca noua doamnelor ne place sa variem placerile… si la fel si lacurile de unghii, mizam totul pe acest set cu 6 accesorii diferite, cu care putem obtine diverse efecte nail art. Va este frica sa nu va ratati manichiura? 6 brosuri de instructiuni sunt prevazute pentru a evita acest lucru.

The Magic Game
Cunoasteti jocul cu sticla? Va prezentam versiunea 3.0 a acestuia! Invartiti bagheta magica si lasati destinul sa aleaga lacul de unghii pentru dvs. … Culoarea coral, inseamna ca mergeti sa sarbatoriti la Rio. Bleu, va imbracati in blugii preferati! Castaniu-cenusiu, profitati de un moment de relaxare! Nude, e timpul pentru o prajiturica. Rosu, va faceti de cap! Ce va alege destinul pentru dvs. …? 8 culori de lacuri de unghii de combinat pentru realizarea unor manichiuri feerice datorita brosurilor de instructiuni incluse

Unghiere + dispozitiv pentru impingerea si taiatul cuticulelor + mini-polizor 4 etape + lac de unghii Color Hit nr. 3: cu toate aceste produse veti avea negresit unghii impecabile si o manichiura ingrijita.
Deoarece ne putem rupe o unghie atat in oras - cat si pe varf de munte - este indispensabil sa avem in poseta (sau in costumul de schi) acest set de trei pile de unghii performante. 

Pentru ca acelea dintre dvs. care nu au vibrat niciodata… sa testeze aceasta celebra ratusca! Cadou fierbinte, bineinteles…

Bubble bath & shower cream - Let it snow
Cu acest spumant de baie doi-in-unu, care poate fi utilizat in cada sau la dus, magia Craciunului patrunde de-a dreptul in baia dumneavoastra.

Velvety body moisturizer - Let it snow
Hidrateaza fara a lasa pielea lipicioasa, este delicat parfumat si are o textura de frisca. Cu acest produs de ingrijire a corpului atat de matasos, pielea uscata se va simti cocolosita toata iarna.

O cordeluta pentru crearea unui coc, 5 elastice si 15 agrafe pentru fixare: cu toate aceste produse sunteti echipate pentru iarna si pentru a fi preferatele domnilor.


Advent Calendar

Cine a zis in calendarul postului Craciunului nu trebuie sa se ascunda decat patratele de ciocolata? In calendarul postului Craciunului creat de Sephora, de agatat in baia dvs. pe 1 decembrie, se ascund 24 de produse surpriza de machiaj, de ingrijire si accesorii. Singura regula: cate unul pe zi. Si este interzis sa deschideti casuta nr. 24 inainte de a sosi momentul…

Ce spuneti? Rezistati tentatiilor?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , ,