Christmas Challenge cu Ziaja

Brandul Ziaja este deja foate cunoscut printre romani, asa ca nu mai insist pe prezentarea lor. Oricum au niste produse superbe cu un raport calitate / pret de neegalat.


Astazi va lansez o noua provocare cu un premiu delicios si potrivit celor mici. Un set format dintr-o pasta de dinti si un gel de dus ( la alegere din trei arome ), dar inainte sa va spun cateva cuvinte despre gama Ziaja kids.

Produsele sunt delicate cu piele copiilor, testate sub control pediatric pentru sanatatea pielii lor delicate. Parfumul este fin si atractiv pentru copii pentru ca le aminteste de mancarurile, bauturile lor preferate. Ce este grozav? Produse sunt testate chiar de copii, se bucura de un design funny, original, colorat. Sugur va fi o placere sa faca baita.

Gelul de dus poate fi si spumant  de baie, aici avem doua arome: bubble cola si bubble gum.

Contin agenti de curatare blanzi cu pielea de origine vegetala, protejeaza pielea impotriva deshidratarii, nu afecteaza echilibrul natural al pH-ului pieleii si nu cauzeaza iritatii. Spuma este densa si placuta.

Avem si samponelul cu aroma de parajituri ( cookies’n’vanilla ice cream ) destinat atat pentru curatarea parului cat si a corpului. 



Formula 2 in 1 cu D-panthenol si agenti de curatare blanzi de origine vegetala, prietenosi cu pielea copiilor. Nu va usca pielea, curata delicat parul si pielea copiilor, nu va incarca si previne incurcarea parului.


Pasta de dinti cu flour ( Contine 0.15% flour ) pentru dintii de lapte, primii molari si dintii permanenti ai copiilor, Contine silica naturala, un ingredient care curata delicat dintii. Aroma placuta care sa incurajeze copiii sa se spele regulat pe dinti.

Asadar, pentru a castiga un set pentru copii format din pasta de dinti cu aroma de prajituri si un gel de dus ( la alegere din cele trei arome prezentate ) va trebui sa imi acceptati provocarea. Tot ce trebuie sa faceti este:
- like paginii Face Bucharest pe Facebook aici
- like paginii Dana Makeup aici
- like & share pozei de concurs aici
- subscribe canalului meu de YouTube aici
- comenteaza la aceasta postare cu numele tau pe Facebook, link-ul de share, numele tau pe YouTube, ce aroma alegi dintre cele 3 variante propuse si raspunsul la provocare "Care a fost cel mai cel Craciun al copilariei tale?"

Abia astept sa ma duc cu gandul la copilarie prin intermediul comentariilor si premiul va merge catre cel mai frumos si sincer comentariu.

Later edit: Castigatorii sunt Mihaela Staicu, Ioana Alexandrescu, Caroline Maria, Monica Tone, Cristina Popescu. Felicitari! Astept datele voastre de livrare pe mail bydanamakeup@gmail.com cu subiectul CASTIGATOR ZIAJA.
Concursul incepe acum si va dura pana pe 19 Dec la miezul noptii. 

Multa bafta tuturor!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , ,