Stay Gold Collection de la Pupa Milano

Pupa Milano este un brand italian si nu se dezice de "frumusetea italiana" care, pentru mine, inseamna eleganta si stralucire, finete desavarsita si inovatie.

Cam in acelasi fel as descrie eu colectia in editie limitata de Craciun. Stay Gold!




V-am mai povestit cate ceva in videoclipul de aici cu propuneri de cadouri Pupa, insa astazi vreau sa va arat colectia completa.
Colectia cuprinde o paleta de farduri in care veti regasi toate nuantele aurului prin care se creeaza jocuri de lumina unice si se pune in valoare machiajul!



Fardurile acestei palete sunt foarte pigmentate si pot servi mai multor scopuri. Daca sunteti curioase, va voi face un review detaliat al acestei palete.

Nuantele negrului si ale bordoului se imbina cu tonurile sclipitoare ale aurului, dand nastere unei priviri intense cu Stay Gold! Eyeshadow si Multiplay.





Buzele sunt invaluite de o culoare plina, opaca si catifelata care creeaza un look sofisticat datorita celor 3 noi tonalitati ultra feminine ale I'm Matt Lip Fluid. Rezistenta acestor rujuri este foarte buna si va promit review si swatch ale nuantelor pe care le am eu.



Reflexele schimbatoare ale penajului auriu al noului lac de unghii cu efect special Golden Plumage si luminoasele perle rosu burgundy ale Diamond Dust se amesteca perfect cu culoarea plina cu efect de sticla a lacului Lasting Color Gel in doua culori noi, pentru o manichiura eleganta si glamour.


Completeaza lookul Stay Gold! cu un nou Highlighter ( piesa de rezistenta a colectiei, dupa parerea mea ) care mangaie tenul creind puncte de lumina inedite si deosebite, cu efect de aur pur.


Puteti merge in magazinele Pupa din MegaMall si Promenada Mall ca sa vedeti produsele sau sa alegeti cadouri pentru cei dragi. Nu uitati sa cereti la casa si cardul Pupa care iti va oferi o gramada de avantaje. Mai multe detalii pe site

Pe voi ce va tenteaza?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , , , ,