Tips & Tricks pentru ochi frumosi

In timpul lunilor de iarna,  factorii de mediu - temperaturile scazute, vantul rece, trecerea de la cald la frig, camerele putin aerisite si incalzite artificial  - pot afecta pielea sensibila din jurul ochilor, lasand semne vizibile. Pielea din jurul ochilor este mult mai subtire si delicata pentru ca are mai putine glande sebacee, fiind predispusa la deshidratare. Daca nu este atent ingrijita, primele semne nu vor intarzia sa apara: cearcane, riduri, umflaturi inestetice.



Si cum petrecerile de Craciun si de Revelion se apropie, iar tu trebuie sa fii cea mai seducatoare aparitie, Jacquie Carter, expertul Herbalife in frumusete, te invata cateva trucuri extrem de simple, astfel incat sa stralucesti!
Regulile lui Jacquie pentru o privire luminoasa, fara retus!


1. Incearca sa limitezi consumul de alcool si sare! Acestea constituie factori cheie care contribuie la formarea pungilor si a umflaturilor de sub ochi, deoarece provoaca deshidratarea.

2. “O perna pufoasa, o fata luminoasa!”, aceasta este formula magica dinainte de culcare folosita de Jacquie. Perna plata nu este prietena noastra! Pernele plate permit retentia de lichide sub ochi si formarea pungilor. Prin usoara ridicarea a pozitiei capului cu ajutorul unei perne mai pline, poti contribui la preventia acumularii de lichide, care cauzeaza pungi vizibile sub ochi.

3. Incearca sa nu bei lichide cu cel putin 2 - 3 ore inainte de culcare! Retentia de lichide pare sa fie cel mai comun factor care cauzeaza umflaturile de sub ochi. Pielea din jurul ochilor este foarte subtire si sensibila, astfel incat,  atunci cand lichidele se acumuleaza, aceasta zona poate deveni umflata si lasata.

4.Somnul de frumusete exista, nu-l ignora!Cu totii petrecem mult prea mult timp in fata
calculatorului sau a televizorului si uitam ca trebuie sa ne odihnim ochii, dar si pe noi insine! Sa nu uitam ca se numeste „Somn de frumusete” pentru un motiv, prin urmare, un somn odihnitor poate opri aparitia pungilor de sub ochi.


Alaturi de aceste reguli, Jacquie Carter, recomanda crema hidratanta pentru ochi Herbalife Skin, imbogatita cu Aloe Vera, ulei de nuci de Macadamia Vitamina B3, Vitaminele C si E cu proprietati antioxidante, peptide, extract de castravete, cu efect calmant pentru a reimprospata si revigora ochii obositi. Crema hidratanta pentru ochi este potrivita pentru toate tipurile de ten si costa  141 lei/15 ml pe site-ul Herbalife

Am scris si eu cateva cuvinte despre aceasta crema pentru ochi aici, asa ca va invit sa vedeti despre ce este vorba.

Care sunt trucurile voastre de beauty?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , ,