Tips & tricks. Cum sa arati mai odihnita

Nu stiu ce este cu mine, insa tare obosita ma simt in ultima perioada. Nu, nu am petrecut excesiv, nu am pierdut noptile ( nici macar cu bebelusul Filip ), nu am un program incarcat si nici job care sa ma tina legata de birou. Iti prezint mai jos 10 pasi pentru a obtine un ten radios, fara sa tradeze lipsa somnului.



1. Aplica un gel revitalizant pentru ochi. Recomand pasul 4 din gama de ingrijire Skin de la Herbalife ( vizi aici si sfaturile lui Jackie ), patch-urile de la Rexaline special create pentru a revigora zona ochilor in doar 15minute sau mastile pentru ochi de la Sephora. Poti profita de reducerile de sezon si sa faci super-afaceri.



2. Aplica un serum facial cu efect de iluminare. Efectul de iluminare te va ajuta sa arati mai odihnita, mai proaspata. Eu recomand cu caldura Mission Perfection Serum de la Clarins, serul Laser Fx bright serum de la Dr. Brandt ( exclusiv in Sephora ) sau Nivea Serum Pearls.


3. Alege un fond de ten cu finnish natural si categoric in acord perfect cu nuanta pielii tale sau cel mult cu un ton mai deschis. In acest fel ve arata mai luminoasa. Nu ma zgarcesc in recomandari, asa ca lista este bogata aici cu fondul de ten Mustaev Skinny Tint Foundation ( review aici ), Fresh Nude Foundation de la The Body Shop ( preview, demo aici ), Accord Parfait formula imbunatatita de la L`oreal Paris sau Youth Extend de la Artistry ( review, photos, swatches )


4. Acopera-ti cearcanele cu un corector cremos cu efect de iluminare. Recomandarea mea este The One Iluskin concealer de la Oriflame sau batonul corector Zero defecte de la Yves Rocher.

5. Fixeaza cu o pudra libera care sa nu incarce tenul. Recomandarea mea Numeric Proof pudra translucida sau Benefit the Porefessional zero shine.



6. Defineste-ti fin sprancenele cu un creion special: Numeric proof sau Amway.


7. Evita conturarea, dar foloseste iluminatorul in coltul intern al ochiului, sub spranceana, pe pomete. Recomand fardul Naked Wood de la Mustaev ( review, swatches aici ) sau fardul Flormar Love Connection Terracotta Eye Shadow in LC02.



8.   Adauga putin blush natural roz / piersica cu efect luminos. Evita nuantele mate in obraji, scopul este sa ai tenul proaspat si luminos.
Recomandarile mele sunt blushul in nuanta Rosa Pesca de la Deborah, blushul din trusa de machiaj PopArt de la Pupa sau un blush cremos pe care il gasiti tot in trusa de la Pupa.


9. Rimeleaza puternic genele. Sfatul meu este sa nu iti mai bati capul cu alte farduri ca aici poti da gres imediat. Pastreaza pleaoapa curata, ilumineaza doar punctele cheie si pune accentul pe gene. Incearca Benefit Roller Lash ( review aici ) sau They`re Real mascara ( review aici ) sau Rimmel Xtreme Lashes ( review aici )

10. Pune un ruj rosu pe buze. Trebuie sa distragi atentia de la ochi, care ar putea trada oboseala. Recomand rujurile rosii cu subton rece. Avantajul acestor nuante de rosu este ca vor arata dintii mai albi. Suna bine, nu? Cat despre rujurile rosii, eu va propun 7 nuante si tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti postarile #redweek

Sper ca va sunt de folos aceste trucuri. Eu le aplic de fiecare data cand ma simt prea obosita si sunt curioasa, voi ce trucuri aveti cand se intampla asta?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,