Eveniment de lansare Adhara Make-up School & Numeric ProOf

Dragilor,

Nici nu stiu cum a trecut saptamana asta, insa a fost una extrem de incarcata pentru mine.
In primul rand vreau sa va reamintesc ca iubesc produsele Numeric ProOf, iar joi 05 Dec 2013 a avut loc lansarea oficiala a Scolii de Machiaj Adhara Make-up School, dar si a magazinului Numeric ProOf din incinta acesteia din Str. Tudor Vianu, nr 10, Ap 1 ( Zona Dorobanti in apropierea cafenelei Pascucci).


Sa va reamintesc putin despre brandul Numeric ProOf: "este un brand care a adus pe piata produselor de makeup un concept special realizat pentru camerele numerice/digitale, de aici si numele brandului. Dupa doi ani de cercetare, compania reuseste sa creeze produse care sa satisfaca nevoia Makeup Artistilor de a realiza machiaje complexe dar cu un finish natural pentru inregistrarile digitale.
Specialistii Numeric Proof au creat texturi care pot acoperi foarte bine tenul, insa pielea, ramane transparenta. Este un echilibru subtil care ofera machiajului de orice fel  matifiere si luminozitate, deopotriva. Pielea respira usor, trasaturile fetei sunt conturate firesc iar fata isi pastreaza luminozitatea naturala in orice situatie. Prin toate caracteristici, Numeric Proof a devenit brandul frantuzesc de referinta pentru machiajul profesional HD (highdefinition). Pigmentatia produselor este micronizata si dozata optim pentru ca rezultatul natural, de piele sanatoasa si radianta, sa fie obtinut doar cu cateva aplicari usoare de pensula!" ( Marian Tanase ) 

Ziua de joi a fost intens pregatita cu saptamani inainte, iar evenimentul dorit inca de mai bine de un an. Eu am avut privilegiul sa fiu in in echipa de organizare impreuna cu Marian Tanase si D-na Aurora Dobreci ceea ce mi-a adus o mare satisfactie, dar si emotii ca niciodata.
Locatia a fost evident Scoala de make-up deschisa recent, unde formator va fi chiar Marian Tanase Make-up artist si trainer cu o vasta experienta.. Asta nu o spun eu ( desi este un om minunat si talentat ) ci rezultatele de pana acum: 8 generatii de make-up artisti care au reusit sa se impuna in acest domeniu.
Scoala va fi de lunga durata ( 5 luni ) si veti invata toate laturile machiajului. De asemenea, Adhara Make-up School organizeaza si cursuri de "automachiaj" structurate pe cateva zile astfel incat sa existe suficient timp de deprindere a tehnicii de machiere.
 Eu am avut in primul rand responsabilitate cu lista de invitati si am invitat atat blogerite dragi cat si Make-up artisti. Impreuna ne-am bucurat de o atmosfera calda, de prezentarea produselor Numeric ProOf dar si de o demonstratie de machiaj a la Tase.


A fost un machiaj de sarbatoare cu rafinament. A fost un smokey cald pe nuante nude cu putin burgund in pliu si cu pigment multifatetat verde... La final a venit si Mosul` pentru toata lumea. Am primit cadouri marca Numeric ProOf si pensule KIM!
Daca sunteti curioase cine a fost la eveniment si cum a fost atmosfera acolo va invit sa vedeti mai multe poze intr-un album special dedicat! si tot pe pagina mea sau a organizatorilor veti gasi si feed-back-ul invitatelor noastre ;)
De asemenea, daca sunteti interesate de parerea mea despre produsele Numeric va invit sa rasfoiti review-urile de pana acum, dar mai am de scris multe altele.

Voi ce ati incerca de la Numeric ProOf? Ce pensule va tenteaza?
Hi! Daca vine Mosu` cu ceva?

Acum va las cu vise frumoase si impliniri.

Pana data urmatoare,
Kisses from Dana!


Etichete: , , , , ,